Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияПолитологът Марая Цветкова смята, че партията, която приеме

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияПолитологът Марая Цветкова смята, че партията, която приеме
Коментари Харесай

Марая Цветкова: Всяка партия с участие на Петков и Василев ще се съобразява с Румен Радев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Политологът Марая Цветкова счита, че партията, която одобри Асен Василев и Кирил Петков, сигурно ще би трябвало да се преценява с президента Румен Радев.

" Хората от администрацията на Радев работиха по тази бъдеща партия. Не ми се коства законен метода, по който те влизат в политиката - търсейки партия мандатоносител. Същото направи и Васил Божков - с друга партия. От партията, която стане мандатоносител, в случай че не е Демократична България, ще се наложи да се преценяват с Румен Радев. Каквото и да ми приказват. Той им даде тази независимост на деяние и хората от администрацията ще желаят нещо в подмяна. Радев към този момент се кандидатира за президент и не може да се занимава с изпълнителната власт. Петков и Василев ще откраднат гласове от всички останали партии, защото са нови лица.

Този план е за да вземе мястото на Има Такъв Народ. Най-логично ще е да влязат в Демократична България. Нямам срещу упоритостта, само че тя би трябвало да бъде подкрепена с политическа мъдрост ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Психологът Росен Йорданов пък счита, че към този момент в два Народното събрание се е видяло, че с " анти " не би трябвало да се работи. " За тези двама към този момент някогашни министри ще гласоподават наивници. За мен това си е чисто " дежа вю ". Вече сме го виждали с елитните министри на Царя. Да не забравяме, че тези двама господа бяха уличени в недобросъвестност. Василев е работил във компания, която е банкрутирала. При Кирил Петков виси казуса с канадското поданство. Зад тях стои могъщия бицепс на господин Спецов. Не можеш да търсиш доверие, когато тръгнеш с машинация. Има противен привкус. Те са по-скоро са жертвени агнеци. Търсят се къде да бъдат засяти в този момент ", изясни Йорданов.

" Аз като жител ще кажа, че Василев и Петков не ми наподобяват по никакъв метод като някакви обединители. Може би образно са харизматични ", счита пък актрисата Доротея Толева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР